Vinerea cu medicamente

Dacă acest articol a fost la început din categoria surprizele zilei, am concluzionat acum, în timp ce făceam ordine în articole că ziua de 2 noiembrie și multele sale întâmplări istorice extraordinare nu pot umbri minunata dimineață avută de mine, care merită un articol. Sunt niște lucruri care te îndeamnă să iei niște medicamente tari de tot.
Am scris de 1000 de ori începutul și apoi mi-am adus aminte că punctul culminant al acestei zile a fost pentru mine la câteva secunde după ce am părăsit vastele apartamente în care locuiesc. În superba stație de autobuz două respectabile doamne stăteau de povești. Ambele se îndreptau dis de dimineață către medicii de familie pentru a lua rețele. Pentru că eu sunt un mic masochist stau și ascult. Două minute mai târziu discuția escaladează și se afundă într-o minunată și complicată filosofie despre inutilitatea sistemului medical. ”Păi, ce doamnă, părinții noștri mergeau la doctor? Ce tot ne îndopăm cu atâtea medicamente că numai rău ne fac?„. Repede, repede sosește și replica „Păi da, doamnă, eu eram bine mersi și m-am dus la spital și de acolo mi-a dat tratament și acum mă simt rău, păi ce e asta?”.
Deci ce? Am recapitulat, dar nu am înțeles nimic. Mi-am pus căștile că deja creierul meu captase informațiile esențiale pentru ziua ce începuse în forță. Acum că am scris, am mai recapitulat încă o dată, căci repetiția mama învățării, zică-se. Nu am înțeles nimic. Concluzia? Atunci bine.
Mă gândesc câteodată la blestemul medicului de familie, care în fiecare zi trebuie să suporte astfel de lucruri. Mai mult, am aici de adăugat niște întâmplări post vinerea medicamentelor dar în strânsă legătură. Am schimbat medicul de familie și a trebuit să merg pentru a mă prezenta. La clinică era coadă așa că în timp ce așteptam frumos acolo am descoperit nevoia de a merge la baie. Am căutat pe acolo, m-am suci și învârtit până ce am dat de o ușă pe care scria toaletă. Dar mai scria și „cheia se află la medicul de care aparțineți„. Stai cum? Am încercat la ușă, închis.
O doamnă binevoitoare îmi explică cum trebuie să intru la doctor și să iau cheia de la baie. „Am fost asistentă„ spune, ca și cum asta ar trebui să mă intereseze pe mine. Dar cum așa ceva? Deci în timp ce în cabinetul medicului este un pacient eu să întrerup pe toată lumea că tre să merg la baie. Dar na, trebuie să o fac, pentru că mă văd nevoită. Ei bine, toată lumea pare relaxată, deci este ceva normal. Baia, era curată, da, nimic de zis, dar cu siguranță nu era ceva de închis. Mai apoi am asistat la ușa deschisă episodul doi, când o doamnă doctor care pleca acasă deschide larg ușa să povestească cu doamnele aflate în cabinet, cu pacientul în continuare acolo. Ce să faci? Așa este țara asta, totul este public, nu poți tu pacient plătitor din greu de taxe să ai pretenția să nu te deranjeze nimeni la consultație sau să poți merge la baie fără să anunți pe toată lumea. M-am mirat că nu trebuie să mergi la portar să te notezi într-un catastif al băii cu scopul și durata vizitei.

P.S: de aceea nu îmi place să părăsesc casa, căci se întâmplă lucruri, aud niște chestiuni și nu pricep nimic și realizez fie că nu trăiesc pe lumea aceasta, fie că nu iau medicamentele care trebuiesc. Nu mi-a dat prin cap să le întreb pe cele două doamne la ce medic merg, poate că ar trebui să mă înscriu și eu acolo și să iau și eu de acolo niște rețete.

Concluzia? Să nu uitați să vă luați medicamentele! Ne Auzim!

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Vinerea cu medicamente
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *