Verișoarele abandonate ale Angliei

1200x800 538583253937 780x520 - Verișoarele abandonate ale Angliei

  Scandalurile din interiorul casei regale britanice sunt foarte la modă zilele astea. Harry a ieșit în lume gata să-și spună public toate ofurile. Sincer, faptul că au fost și sunt probleme, nu m-a mirat absolut deloc. Nu este prima dată, orice familie are probleme, o familie regală a avut și are o mulțime, încă din cele mai vechi timpuri până azi.

  Regele a divorțat, regina consoartă este o persoană care are probleme cu popularitatea, prinții au făcut și au dres, cel mare se chinuie, cel mic este frustrat, dar eu am găsit altceva care mi-a atras atenția. Regina Elisabeta a avut două verișoare, Nerissa și Katerine Bowes-Lyon, despre care nu prea se vorbește. Știați despre ele?

  Se pare că cele două au avut dizabilități intelectuale, nu au reușit să învețe să vorbească, se pare că nu au știut niciodată mare lucru despre realitate. Au fost uitate, în totalitate, atât de către casa regală, cât și de întreaga țară. Mai mult, ele au fost declarate decedate, în 1940, cu toate că în realitate au trăit într-un ospiciu, din 1941.

  Nimeni nu venea să le viziteze, nici măcar să se intereseze despre starea lor, deci au trăit o viață uite de familie, necunoscute de lume. Familia regală s-a temut atât de mult de ele, încât a simțit nevoia să le declare decedate. Faptul că întreaga lume a uitat de ele a ajutat.

  Mă gândesc, care ar fi fost efectul celor două verișoare asupra casei regale? Poate că în zilele noastre lucrurile ar sta un pic altfel, sau cel puțin așa sper. Oricum, cele două verișoare nu au fost șterse din istorie, chiar dacă s-a încercat foarte mult asta. În epoca noastră, internetul păstrează toate secretele.

  Nerrisa a murit în 1986, iar Katherine în 2014, asta înseamnă că regina, regele, fiul lor și nepoții, aveau destul timp să corecteze o nedreptate, aș spune eu, un fel de a reacționa care făcea parte din trecut, dintr-o lume diferită, dar niciunul nu s-a obosit. La înmormântările lor a participat doar personalul de la sanatoriu.

  De ce ne speriam atât de tare de oamenii care suferă de boli mintale și de ce tendința este să abandonăm?

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Verișoarele abandonate ale Angliei
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *