Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară

vc5 1260x456 780x282 - Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară

   Azi vorbim despre curățenie, un subiect pentru unii de viață și de moarte, pentru alții doar ceva care trebuie făcut și de cele mai multe ori este neplăcut, oricum un subiect care apare în mai toate casele, mici sau mari.

  Ei bine, eu sunt în categoria trebuie, dar așa nu vreau, n-am chef, yac! Curățenia care contează pentru mine este cea rapidă și bună, merg pe principiul muncește eficient nu mult. Din acest motiv sunt mereu în căutare de aparate de curățat inovatoare, care să mă ajute în acest proces, care să-mi ușureze munca și să scurteze timpul.

  Recunosc că dintre toate opțiunile prezente pe piață, gata să mă ajute, am ajuns un mare fan al aparatelor cu aburi și asta pentru că sunt cât se poate de eficiente și de plăcute. 

Sunt extrem de încântată de mirosul plăcut de curat și dezinfectat care rămâne în urmă. 

  O altă mare problemă în lumea mea este reprezentată de gemuri. Locuiesc într-o zonă incredibil de frumoasă, uneori mă pierd privind pădurea și frumusețea ei în orice anotimp. Dar cu mine în casă locuiesc două pisicuțe neastâmpărate care au treabă mereu la geam, au de povestit cu tot soiul de păsări și te miri ce alte vietăți, așa că sunt numai urme peste tot. 

d1 1024x753 - Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară

  Din fericire am găsit ceva fain și extrem de util în același timp, cu o gamă largă de produse și anume aspiratoarele de geamuri. Sunt ușor de folosit, iar rezultatele sunt absolut uimitoare, ca să nu mai zic că totul este chiar distractiv. Bineînțeles este pentru toate suprafețele din sticlă, nu doar geamuri, ceea ce este super pentru masa de sticlă de exemplu.  

  De curând am cumpărat o căsuță la țară și va trebui renovată complet, dar între timp, mă gândesc la tot felul de aparate care vor fi necesare pentru noua viață. De exemplu vom avea acolo tot soiul de ateliere, pentru că fiecare dintre noi are un hobby care face destul de multă mizerie.

WD 6 P Premium workshop 8 1260x456 1 1024x371 - Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară

  Că este vorba despre lucrul cu lemn sau cu corn de animal, așa cum mai fac eu din când în când, voi avea nevoie de ajutor specializat pentru ca munca mea de după să nu fie mai costisitoare în timp, față de munca propriu-zisă. M-am orientat către aspiratoarele multifuncționale, știu sigur că este vor fi de mare ajutor pentru noi. 

  Nu vreau să spun mai departe că avem grădină, de care va trebui să ne ocupăm, avem o mică și tare simpatică livadă, cu toate că ne cam lipsesc florile, dar vom rezolva problema asta. Una peste alta ne vom orienta către aparatele pentru grădină, pentru că ne vor trebui.

  Oricum, nici nu vreau să mă gândesc de câte lucruri vom avea nevoie pentru curățenie și ordine în noua casă, în grădină, asta știind că deși deocamdată stăm într-un apartament și tot avem o mulțime de nevoi. Suntem fanii tehnologiei inovatoare de care în sfârșit putem să profităm. 

  Nu prea avem de gând să ne lăsăm duși de valul măturii și al fărașului, din simplul motiv că ele erau opțiunile trecutului. Sunt sigură că oamenii care s-au chinuit atâta timp ar fi efectiv dați pe spate de posibilitățile care ne înconjoară în ziua de azi. 

  Nu doar că este mai simplu, dar este și mult mai eficient. Discutăm despre igienizarea locurilor în care ne petrecem timpul, despre curățarea lor în profunzime, pentru confortul nostru absolut. 

  Mă tot uit pe pagina Kärcher, studiez ofertele lor cu fiecare ocazie, pentru a cerceta idei și posibilități noi. Poate că o să găsiți și voi ceva care să vă atragă și să vă folosească cu adevărat.

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *