Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

WZ20 OBD08N 99X F1 - Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

  Iubesc toamna, este anotimpul meu preferat, plin de culoare, de parfumuri intense, peisaje minunate scăldate de un soare cât se poate de prietenos. Este anotimpul care vrea să mă scoată la tot soiul de plimbări.   

  Toamna este comodă, familiară, liniștită și minunată din toate punctele de vedere. Și garderoba de toamnă este cea mai potrivită pentru mine, lejeră, simpatică și preferabil moale. Sigur că nu strică să fie din când în când și nouă, măcar pe alocuri.  Pentru mine este greu să fac cumpărături de haine și încălțăminte, este un soi de subiect tabu, greoi și uneori chiar plictisitor. Sub nicio formă nu îmi place să alerg prin mulțimi de magazine. Pe piață sunt o mulțime de opțiuni, branduri, produse de tot soiul, așa că mi-am dat seama că este mai simplu să ai un loc care să ți le ofere pe toate, așa că am hotărât să văd un pic despre ce este vorba cu answer și mi-a plăcut ce am găsit, mai ales că totul este în confortul casei mele. Nici măcar nu simt că fac cumpărături. 

    Ador botinele, le-aș purta mereu, sunt papucii preferați ai picioarelor mele și am găsit o pereche de botine cu model, care s-ar asorta de minune cu o pereche de blugi negrii Mustang, simpli, clasici, comozi și de calitate. 

  Iubesc toamna și pentru că îmi dă voie să îmi pun la gât câte ceva, mai întâi o eșarfă și-un fular, mai apoi, așa, spre iarnă.  Recunosc că am găsit un brand care m-a încântat tare mult, o mulțime de produse mi-au făcut cu ochiul și cred că mi se potrivesc se minune. Medicine mi-a făcut cu ochiul, am găsit o mulțime de produse, pentru mai multe ocazii și necesități.  

  Și tot pe answear am găsit un alt brand care mi-a făcut cu ochiul, Jack Wolfskin, care m-a lăsat să mă delectez cu tot soiul de căciuli, mănuși și hanorace, numai bune de purtat spre sfârșitul acestui minunat anotimp. 

  Nu există toamnă fără ghete faine, blugii negri care să intre în ele, o eșarfă albastră sau roșie mai la începutul ei și apoi un fular pufos, negru sau gri. Bineînțeles că nu poate să lipsească un pulovăr confortabil, care să țină cald și spre sfârșit cine știe? Eventual o căciulă și mănuși. Sigur că totul depinde de temperaturile de afară. Oricum sunt o mulțime de lucruri faine de îmbrăcat toamna, mai groase, mai subțiri, cât se poate de negre și de roșii, culorile mele preferate. 

RW20 SAM606 GRA F1 - Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

  Ei bine, m-am delectat, m-am relaxat și am descoperit o soluție ideală pentru lipsa mea de entuziasm legată de haine și de cumpărături.

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *