Primăvară cu timp

SP GC 04 05 768x768 1 - Primăvară cu timp

  Primăvara este anotimpul meu preferat, totul revine la viață, totul prinde putere, se trezește. Însă nu este atât de simplu să ieși din iarnă, ai nevoie de energie, trebuie să te obișnuiești, să ieși din ceea ce a însemnat normalul. 

  Este foarte important este să ne aducem aminte și de noi, să avem în vedere nevoile noastre de relaxare, să luăm în considerare faptul că avem nevoie să ne pornim un pic. Muncim mereu, avem responsabilități, facem tot posibilul să îi mulțumim pe cei din jurul nostru, iar atunci când vine primăvara parcă aceste dorințe ating cote maxime. 

  Îmi imaginez că odată prinși într-un asemenea vârtej a lui „trebuie„ este foarte ușor să uităm de noi și de ceea ce numim micile bucurii. Nu este corect! Poate că nu le dăm noi prea multă importanță și le tot amânăm crezând că ele vor fi mereu acolo. 

  Trăim într-o eră a tehnologiei și nu există nici un motiv pentru care să nu profităm de acest lucru. Spre exemplu mie îmi place să scriu. Este un hobby pe care îl am de când am învățat alfabetul și pe care vreau să îl dezvolt. Îmi place să scriu de mână, însă a ajuns foarte important pentru mine să am un calculator performant, un întreg care să îmi fie de ajutor în momentele în care trebuie să îmi transcriu gândurile. Pentru asta am descoperit un aliat de nădejde în Spacer – IT comes home, care mă ajută cu tastatura, mouse-ul, practic cu toate cele necesare. 

  Sigur că mai este și o altă problemă atunci când vine vorba despre scris și anume faptul că trebuie să stai comod. Vin de la muncă, unde stau pe scaun în jur de opt ore și ce să spun? Scaunul nu este foarte comod și acest lucru se simte după o vreme. Așa că ,acasă, mi-am permis să aleg scaune gaming, pentru că am ajuns la concluzia că sunt extrem de comode și îmi ajută foarte mult spatele. 

  Atunci când scriu mai am nevoie de un element foarte important și anume de partea care implică documentare. Asta presupune că trebuie să am deschise o mulțime de ferestre, cu poze, articole și tot soiul de informații. Asta înseamnă că am și mai mare nevoie de prietena mea, tehnologia. Nu doar atât, dar am nevoie de muzică și de filme care să mă inspire. 

  Nu știu cum se face, însă primăvara vine mereu cu tot soiul de idei bune, cu forțe noi și cu o mulțime de personaje care par că au fost scoase din hibernare. Pentru ele eu trebuie să fiu pregătită, nu cumva să ratez ceva. 

  Sigur că nu scrie nicăieri că toate aceste minunății tehnologice trebuiesc folosite doar pentru scris, ele se adaptează cu ușurință multor nevoi de relaxare. Trebuie să menționez faptul că mai scap și pe la câte un joc, sau poate chiar două. Doar stau bine pe scaun, calculatorul mă ajută, tastele sunt pregătite și la boxe totul se aude foarte bine. 

  Sper să fie o primăvară plină de idei bune, de jocuri reușite, de relaxare și de zâmbete pline de soare. Și sper din tot sufletul să fie o primăvară cu timp, grație ajutorului primit de la tehnologie. 

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Primăvară cu timp
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *