Orele îndepărtate de Kate Morton-recomandare

628520 GUYG - Orele îndepărtate de Kate Morton-recomandare

 Îmi place Kate Morton, are un stil captivant și în același timp ușor de înțeles. Încă nu am terminat toate cărțile ei, însă „Orele îndepărtate„ mi-a plăcut cel mai mult până acum. Mistere, trădări, iubiri. Trei surori sunt blocate în timp, într-un castel care ascunde o mulțime de secrete.

  Mi-a plăcut că fiecare personaj are o poveste a sa în fundal, care vine mai apoi să relaționeze cu întreaga scenă. Un loc minunat, înconjurat de grădină minunată păstrează rămășițe ale istoriei care sunt date în vileag dintr-o simplă întâmplare. 

  Povestea te prinde repede și ajungi să fi implicat în tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales ajungi să ții cu un personaj sau celălalt, fără măcar să îți dai seama. Are și un strop de mister pe ici colo, care te face să te întrebi dacă nu cumva este implicat și supranaturalul în toată încâlcitura.

  Se pare că oricât de mult insiști să păstrezi anumite secrete ele fac tot posibilul să iasă la suprafață, atunci când te aștepți mai puțin. Poate că uneori zidurile au o poveste a lor și atunci când nu le ascultă nimeni ele țipă din ce în ce mai tare. Unele povești sunt făcute să fie cunoscute. 

  Se citește simplu și frumos, sau cel puțin așa cred eu. O recomand cu dragă inimă. 

Cartea se găsește aici: https://www.libris.ro/orele-indepartate-kate-morton-hum978-973-689-590-6.html?afid=ioanatrif

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Orele îndepărtate de Kate Morton-recomandare
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *