O sa-mi manance pisica ochi? de Caitlin Doughty, Dianne Ruz-recomandare

21044323 - O sa-mi manance pisica ochi? de Caitlin Doughty, Dianne Ruz-recomandare

  Iacătă că am ajuns și la sfârșitul primei luni din acest an de la care toată lumea așteaptă atât de multe. Eu am să vin cu cartea lunii, va fi un sistem pe care îl voi încerca anul acesta, să vedem cum o să arate 2021 în cărți. 

  „O să-mi mănânce pisica ochii„ a fost o cărțulie delicioasă! Scrisă de un antreprenor de pompe funebre vine cu câteva răspunsuri despre moarte și ridică câteva probleme legate de acest subiect. 

  Este o carte amuzantă, simpatică, care se învârte pe lângă subiectul pe care omenirea îl ocolește cu brio, moartea. Trebuie să ai ceva stomac pentru ea, nu este chiar pentru oricine, dar cei care se încumetă și nu se ascund după deget o vor iubi cu siguranță. 

  Am fost încântată și de faptul că ne explică de ce nu pot fi adevărate anumite momente prezentate iar și iar în filme, despre care am putea crede că sunt adevărate, dar am să vă las pe voi să le descoperiți. Sper să nu vă dezumflați prea tare 🙂 

  Oricum, am râs bine, m-am distrat, am cugetat și mi-a picat nemaipomenit de bine. Mi-a rămas doar să vă recomand și vouă:  

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - O sa-mi manance pisica ochi? de Caitlin Doughty, Dianne Ruz-recomandare
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *