Magazinul fericirii

Eibine, iată-ne la un alt articol fericit despre minunata lume care ne înconjoară. Când deschizi ochii și te uiți în jur, fie și din greșeală nu există să nu fi surprins și să te întrebi, așacum o face preferatul meu, domnul Horațiu Mălăele, cum am ajunsnebun cu nervii.
Am mai avut revelații în locuri ciudate de-alungul timpului, să vedem un pic de exemplu înhttps://slashacudetoate.eu/autobuzul-fericirii sau https://slashacudetoate.eu/carnetul-de-sofer-si-cel-de-parinteși desigur unul foarte popular despre o vineri începută așa cum trebuie https://slashacudetoate.eu/vinerea-cu-medicamente
Am spus în toate, am să spun și în acesta. Nu este bine să ieși din casă pentru că te lovești brusc de lumea din jur. Dar câteodată trebuie să mai cumperi câte ceva și așa te vezi nevoit să ajungi în magazin. Aseară a fost minunat momentul încare am ajuns la casă. În fața mea era o domnișoară, îmbracată în pantaloni trei sferturi roz, de pijama, din ăia așa, de piață sau spital, pantofi cu talpă înaltă și desigur jumate de picior gol, geacă, căci este iarnă afară, dar neîncheiată pentru a sevedea bluza de pijama. Era 4 jumătate după masa, iar ea să zic căavea maxim 18 ani. Recunosc că nu am observat de la început, dar în momentul în care ochii mei au văzut această bijuterie am simțit o mare căldură în suflet. Oricât de urât ar fi să te holbezi, nu îmi puteam dezlipi ochii de la așa ceva. Fata dansa liniștită și toate păreau în regulă. Din buzunar a sărit un telefon pe ecranul căruia trona un manelist în cămașă roșie, de o frumusețe extremă.
 Ajunsă la casă își dă căștile jos, căci aparent se cunoștea cu libidinosul casier. Acesta se bucură de uimitoarea prezență și o întrebă ce mai face, cum o mai duce și când mai vine la magazin împreună cu prietenele ei să facă atmosferă. Ea face un pic pe inabordabila și spune că numai prima oară a fost gratuit și a doua oară va trebui să scoată cașcavalul. El nu pare nici surprins și nici supărat de răspunsul primit ci afișează pe față un zâmbet tâmp. Eram atât de fascinată încât mi se încleștaseră dinții, drept urmare nu eram convinsă că pot scoate un cuvânt,din păcate. Aș fi vrut să întreb despre ce este vorba și ce fel de atmosferă discutăm și desigur când urma să se mai întâmpleca să fiu și eu prezentă, căci sunt convinsă că de acolo arputea să iasă un articol de zile mari. Extraordinar de importantă ar fi fost și întrebarea dacă pijamaua este ținută obligatoriela un astfel de show ori ba. Dar nu am reușit să scot nici un cuvânt, am stat acolo și m-am uitat la scena din fața mea, fărăsă știu ce ar trebui să fac sau să spun. Restul lumii nu aveanici o treabă cu nimic, normalul se desfășura deci în jurul meu,drept urmare am plecat spre casă cu pâinea și cu gândul la definiția nebuniei.
 Mi-a plăcut așa de tare la magazinul fericirii încât aș dori să fac un documentar despre asta.

Ne auzim!

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Magazinul fericirii
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *