Lumea legendelor de Aaron Mahnke-recomandare carte

10891834 CUPA - Lumea legendelor de Aaron Mahnke-recomandare carte

  „La scuze ne pricepem de minune. Așa se face că atunci când strămoșii noștri descopereau ceva stricat sau mutat de la locul său, explicația era foarte simplă: cineva – sau ceva- își băgase coada. „

   O carte pe gustul meu, mi-a plăcut la nebunie. O incursiune într-o mulțime de lumi ascunse, în mijlocul legendelor pe care umanitatea le transmite din generație în generație, deși face tot posibilul să nege existența lor. 

  Tot soiul de creaturi fantastice care nu se opresc din traiul lor obișnuit doar pentru că omul nu este de acord cu asta. Cartea reprezintă o fantastică călătorie în jurul lumii și prezintă felul în care specia noastră s-a comportat în fața lucrurilor despre care nu are informații. 

  Cazuri interesante, absolut fascinante, mărturii, nebunii. Am fost absolut fascinată. De exemplu am descoperit legenda mormântului lui Tamerlan, marele războinic mongol. Conform acesteia oricine avea curajul să umble la rămășițele sale pământești avea să aducă un blestem cumplit. S-a întâmplat asta mai întâi cu un șah iranian, care a adus un mare cutremur și a fost înfrânt de o boală grea. Stalin a dorit să umble și el la acest mormânt, iar data săpăturilor a coincis cu invadarea Rusiei de către Germania. Și uite tot așa. Coincidențe.

  Bineînțeles am discutat despre vampiri, demoni de tot soiul, creaturi ciudate de pe meleaguri îndepărtate, lumea necunoscută a apelor, vrăjitoare și strigoi. Este o carte dragoste, dar doar pentru cei care iubesc întunericul, umbrele și creaturile care ne urmăresc fiecare mișcare.

Cartea se găsește aici:

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Lumea legendelor de Aaron Mahnke-recomandare carte
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *