Grija pentru cei care au grijă

gerovital h3 evolution ap micelar cu c rbune i acid hialuronic 2 780x780 - Grija pentru cei care au grijă

 Trăim niște vremuri…să le spunem tulburi. Trebuie să ne adaptăm și să ne modificăm obiceiurile. Unele modificări pot fi valabile doar pe parcursul crizei prin care trecem, pe când altele ne-ar putea fi de ajutor pe termen lung. 

  Produsele de îngrijire ar trebuie să ocupe un loc extrem de important în viețile noastre, mereu. Din această cauză avem nevoie de un aliat care să ne fie alături și care să ne întindă o mână de ajutor de fiecare dată. Spre exemplu eu am ales, acum multă vreme, să mă bazez pe cel mai mare producător român de cosmetice, pentru că îmi oferă o gamă foarte mare de produse, de o calitate ridicată, chiar dacă nevoile mele se modifică. Și țin foarte mult la faptul că este un producător român, care își arată de fiecare dată grija pentru frumos și sănătate. 

  Am fost extrem de fericită în momentul în care am auzit că Farmec va produce dezinfectantul de mâini de care avem atâta nevoie în aceste momente și nu numai. Eu aș vrea să ne centrăm pe procurarea lui mereu. Nu este ceva de folosit doar în momente critice, ci este o protecție de care avem nevoie constant. Eu îmi aduc aminte când eram copil, bunica mea avea dezinfectant Farmec și ne punea mereu să îl folosim când mergeam în parc și puneam mâna pe diverse. După care veneam acasă și ne spălam bine de tot mâinile, tot cu produse autohtone.

  Sigur că în zilele noastre lucrurile s-au complicat și mai mult, pentru că dezinfectarea și curățarea mâinilor se face și mai des și nu doar atât. M-am văzut nevoită să port mănuși chirurgicale timp de mai multe ore, pentru o protecție mai mare. Totuși, după aceea, am avut probleme mari cu pielea, care este de fel uscată și necesită multă îngrijire, dar după ce mi-am dat jos mănușile am avut nevoie de cremă regenerantă, piele mea fiind un dezastru total. Și sunt sigură că voi utiliza acest produs o vreme, pentru ca pielea mea să se recupereze în totalitate. 

  Am fost nevoită să port și mască, când în același timp, am lucrat într-un mediu plin de praf și căldură, așa că tenul meu a avut de suferit. Este sensibil de fel și îl îngrijesc în fiecare zi, cum se poate mai bine, însă de data aceasta a suferit și mai mult, s-a înroșit și mă ardea. Așa că am ales o mască hidratantă și regenerantă, pe lângă produsele obișnuite de îngrijire a tenului. Ușor, ușor pielea mea își va reveni la normal.   

  Bineînțeles că sunt doar câteva exemple, pentru că îngrijirea corporală este mai mult de atât și totul depinde de nevoile de lungă durată, dar și cele de scurtă durată. Mă aștept să existe implicare în comunitate, să putem avea la îndemână produse românești care să ne ajute să trecem peste aceste momente grele și nu numai. Văzând ce poate face pielii purtarea mănușilor și a măștilor mă gândeam la personalul din sistemul de sănătate și la cel din protecția civilă. Mi-ar plăcea, de exemplu, să văd o campanie de sprijinire a acestora. Cu siguranță au nevoie de cosmetice reparatoare care să îi ajute cu vindecarea rănilor și a pielii expuse unor dăunători. Cosmeticele special făcut pentru regenerare ar putea să le ușureze munca.

  Nu în ultimul rând, ar trebui să subliniem respectul pentru mediu, căci este important în orice secundă. Cu cât mai multe ambalaje reciclabile, cu atât mai bine. Să dăm un strop înapoi naturii care face atâtea pentru noi, care ne protejează și ne îngrijește. 

  Poate că este un moment bun să dăm înapoi celor care se îngrijesc de noi și să alegem produsele noastre românești care ne zâmbesc, ne sprijină și ne sunt alături. Grija pentru cei care au grijă!

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Grija pentru cei care au grijă
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *