Cormoran Strike

strike and robin 780x366 - Cormoran Strike

  Îmi plac cărțile polițiste, crime, acest lucru nu este un secret, dar sunt și un mare fan al detectivilor, unul dintre personajele mele preferate fiind magicul domn Holmes, bineînțeles, dar nu mă dau înapoi nici atunci când vine vorba despre vestitul Poirot.

  Totuși acum am un nou favorit, se numește Cormoran Strike și este un fost militar, rămas fără un picior, care se ocupă de tot soiul de cazuri interesante. Cărțile sunt semnate de Robert Galbraith, pseudonimul minunate și vestitei J.K Rowling. Mi-a plăcut și ceea ce a scris până acum, dar să ne înțelegem, această serie este exact pe stilul meu și am devenit mare fan foarte repede.

  După primul volum, nu m-am mai oprit, imediat termin norocosul număr trei și-mi place din ce în ce mai mult. Tocmai ce a ieșit și volumul cinci, deci sunt foarte fericită. Cormoran e un tip pe gustul meu, ciudat, închis, rece, cu multe traume și un trecut ieșit din comun, iar personajul feminin central este Robin, cea care din secretară s-a transformat în partenerul lui de anchetare.

  Totuși nu este ca Holmes cu Watson, pentru că între cei doi este o tensiune care mă face să mă întreb când, ce, cum, dar foarte important câââând.

  Cărțile se găsesc aici: , a apărut și serialul între timp, se găsește pe HBO, iar eu am să vă povestesc despre fiecare în parte.

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Cormoran Strike
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *