Circe de Madeline Miller-recomandare

13300542 HTKE - Circe de Madeline Miller-recomandare

  „Pe vremuri credeam că zeii sunt opusul morții, însă acum îmi dau seama că sunt mai morți decât orice altceva, căci sunt neschimbători și totul li se scurge până la urmă printre degete.

  Am terminat de citit cea mai frumoasă carte din anul acesta, cel puțin deocamdată. Circe de Madeline Miller este scrisă cât se poate de frumos, povestea curge neîntrerupt și m-a făcut să plec într-o altă lume.

  Într-un univers condus de zei și de titani, cu familii ciudate și reguli de neînțeles, o nimfă deosebită încearcă să-și urmeze propriul destin. O călătorie plină de peripeții, o lume diferită plină de magie, am iubit fiecare bucățică din această carte.

 Sigur că eu sunt un mare fan al mitologiei de toate neamurile, însă Circe este mai mult de atât. Este o poveste care te ține cu sufletul la gură și care îți arată drumul către prima vrăjitoare a lumii, o combinație absolut delicioasă.

  Și trebuie să subliniez faptul că nu doar povestea este magică ci și stilul deosebit al scrisului care vine ușor și liber către cititor. Oricum aș spune să o încercați pentru că merită! Ea se găsește azi cu o reducere de 20% și transport gratuit aici:

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Circe de Madeline Miller-recomandare
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *