Cei Trei Mușchetari de Alexandre Dumas – recomandare

1039981 EQOC - Cei Trei Mușchetari de Alexandre Dumas - recomandare

  Atât de mult iubesc această carte, încât nici nu cred că pot să exprim în cuvinte. În copilărie nu mi-am dorit altceva decât să fiu mușchetar. Am purtat pe spate un prosop albastru pe care îl legam la gât, pe post de pelerină și un băț pe post de spadă. 

  Am aflat pe parcurs că cei trei mușchetari erau defapt patru, dar asta nu m-a deranjat deloc. Defapt D’Artagnan a ajuns sufletul petrecerii foarte repede, cred că atât pentru cititori cât și pentru cei trei mușchetari. 

  Eu am fost îndrăgostită de Aramis, minunatul! Cred că și acum sunt un pic 🙂 Iubesc din tot sufletul aceste cărți, această poveste care te întoarce în timp într-o lume fascinantă a curții regale franceze coduse de tânărul rege Ludovic al XIII- lea. 

  Personajele sunt construite extraordinar de bine și de interesant, chiar și cele negative nu de alta dar te fac să fii curios de ele. Cardinalul Richelieu este puternic și de temut, dar Milady de Winter este frumoasă, grațioasă și extrem de periculoasă. 

  O poveste cu absolut de toate, aventură, forță, istorie, nedreptate, putere, balanță între bine și rău, dar mai ales despre iubire. Cred că voi iubi această carte mereu și din când în când revin la ea, pentru acel miros extraordinar al copilăriei și al unei lumi pe care pot doar să mi-o imaginez. 

  Dumas este un geniu al poveștilor, un geniu nemuritor care s-a așezat în stele alături de personajele sale extraordinare.
Cărțile se găsesc aici: :https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-vol-i-ii-alexandre-dumas-LIT978-606-33-0247-0–p1039981.html?afid=ioanatrif

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Cei Trei Mușchetari de Alexandre Dumas - recomandare
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *