Ceasul, un prieten de nădejde

smartwatch polar vantage m 90069736 gps multi sport 281862 780x780 - Ceasul, un prieten de nădejde

  Este adevărat că în această perioadă ne vedem cu toții nevoiți să stăm cât mai mult în jurul casei. Este un exercițiu bun de redescoperire a întregului nostru în afara societății. Trebuie să găsim soluții eficiente, să mutăm, în casă, mare parte dintre activitățile pe care le făceam într-un anumit loc. 

  Spre exemplu sportul este o activitate pe care trebuie să o regândim. Înainte mergeam la sala de forță, la cursuri de aerobic și la bazinul de înot. Acum a trebuit să găsesc o soluție să înlocuiesc toate aceste momente de mișcare și să le concentrez în interiorul casei. Am apelat la o bandă de alergare și la exerciții pilates, pentru că nu necesită alte echipamente suplimentare. Cu ajutorul lor mi-am alcătuit un program ntreg de exerciii.

  Ei bine, mai aveam nevoie de un strop de ajutor pentru centralizarea antrenamentului, așa că mi-am dat seama că trebuie să fie foarte util un smartwatch care să mă ajute să îmi calculez timpul petrecut făcând exercițiile, caloriile consumate, ritmul cardiac și creșterea lui din timpul antrenamentului și multe alte lucruri extrem de importante. Un astfel de ceas este simplu de folosit, este la îndemână și se găsesc o mulțime de variante și modele pentru gusturile, necesitățile și buzunarele fiecăruia.   

  Eu am ales un smartwatch care să se potrivească cu mine și care să îmi fie cât mai util. Sunt foarte mulțumită de el și nu mai apuc să îl dau jos de la mână, pentru că mă ajută să îmi dau seama și cât de bine mă odihnesc, dacă beau suficientă apă și așa mai departe. Este ca și cum aș avea un asistent personal care se ocupă de mine și care este extrem de conștiincios. 

smartwatch polar 90072456 300014 - Ceasul, un prieten de nădejde

  O altă problemă de care m-am lovit zilele acestea a fost găsirea unui cadou. Urmează ziua mamei mele și mereu vreau să o surprind cu ceva care să îi facă plăcere, dar să fie și util. Nu mă pricep la cadouri, deobicei îmi ia foarte mult să mă decid și umblu prin magazine să mă inspir. Totuși acum a trebuit să schimb tactica și la sfârșit m-am bucurat de asta, pentru că m-a scutit de foarte mult timp pierdut și de contactul cu multe magazine, o activitate care mie îmi displace. 

  Pentru că mamei îi plac foarte mult lucrurile frumoase, dar este și o persoană care adoră să fie aranjată și asortată, mi-a venit ideea de a mă uita peste o selecție care spunea ceasuri damă. Am fost extrem de mulțumită pentru că oferta este foarte bogată și tare interesantă. Am găsit ceasuri care sunt adevărate bijuterii, de culori frumoase și lucrate într-un mod deosebit. De asemenea sunt de o calitate înaltă și de o finețe deosebită. Mi-a luat ceva timp să mă decid, pentru că am găsit multe modele care cred că i-ar plăcea, dar până la urmă am reușit să mă hotărăsc și nu pot decât să sper că va fi o supriză plăcută pentru ea.

  Nu doar că am găsit cadoul potrivit pentru mama mea, dar am găsit și câte ceva pentru mine și acum am idei pentru alte ocazii. Un ceas poate să fie un prieten de nădejde, un ajutor atunci când trebuie să fim activi sau o bijuterie care să ne ajute să fim eleganți și să ne simțim bine în pielea noastră.

ceas fossil tailor es3712 191274 - Ceasul, un prieten de nădejde
235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Ceasul, un prieten de nădejde
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *