Ce înseamnă pentru mine locul numit “Acasă”?

131017173 1747480402079148 8996988826499619475 o 780x780 - Ce înseamnă pentru mine locul numit “Acasă”?

  De când mă știu mi-am dorit un loc al meu, o căsuță, fie ea cât de mică, o grădină plină de flori și câteva legume, o băncuță retrasă la umbră, o bucățică de pământ care să-mi aparțină mie. 

  De ceva timp orașul a început să mă sufoce și am simțit tot mai intens nevoia de a fugi, așa că într-un final mi-am adunat tot curajul și mi-am cumpărat o mică căsuță, într-o zonă rurală, liniștită și cu aer curat. 

  De acum mă pot ocupa cu amenajarea locului care să fie complet al meu și pentru asta voi avea nevoie de ajutor, pentru că vor fi necesare o mulțime de renovări. Am început să studiez pagina Vindem-Ieftin.ro, să-mi fac câteva idei despre materiale și nu numai. Am găsit un soi de parchet care mi-a plăcut foarte mult și am început să-mi imaginez camerele frumos amenajate. 

  Evident că totul trebuie renovat cu mare atenție și am să-mi pun speranțele în oamenii care se vor ocupa de lucrări, dar eu am deja câteva idei fixe legate de felul în care-mi doresc să arate totul. Da, nu sunt eu un mare constructor, recunosc, dar mă uit și dacă văd ceva ce-mi place pun pe o listă. Spre exemplu am dat peste un soi de tapet la care mi-a rămas gândul și despre care pot spune că este absolut minunat și de va potrivi de minune cu felul în care vreau să organizez camerele. Știu că până acolo este cale lungă, dar ce să fac dacă mi-a plăcut?

  Casa are deocamdată sobe cu lemn, despre gaz încă nu se pune problema, așa că voi opta pentru o centrală pe curent și pentru că doresc să fie altfel, să fie un strop de verde, am găsit ofertă pentru panouri solare.  

  Sigur că vor fi multe lucruri de făcut, afară și înăuntru, am de studiat o mulțime de opțiuni și din fericire în zilele noastre avem multe variante, trebuie doar să-mi dau seama ce doresc. Îmi permit să și visez, cine știe, poate că într-o zi voi putea să-mi construiesc o astfel de realitate. Am dat cu ochii de saună și m-am gândit că mi-ar prinde bine, cândva, când am să-mi permit. 

Sauna Luxury Casa de Comenzi Vindem Ieftin min - Ce înseamnă pentru mine locul numit “Acasă”?
sursă: https://vindem-ieftin.ro/

  Mai apoi am început să cotrobăi în zona de grădină și deja m-am văzut făcând poză la fiecare bob de mazăre apărut, la prima roșie și am simțit gust de salată proaspăt adusă din grădină. Nu vreau să fac agricultură, nu asta este idee, ci vreau să mănânc din grădina mea. 

Sera gradina Tunnel I casa de Comenzi Vindem Ieftin min - Ce înseamnă pentru mine locul numit “Acasă”?
sursă: https://vindem-ieftin.ro/

  Visez să repar gardurile și plantez multe tufe de fructe de pădure, care să crească mari și frumoase, așa încât să pot pregăti o mulțime de dulcețuri aromate care să dea pe spate pe toată lumea. 

  Oricum sunt o mulțime de lucruri de făcut, o grămadă de posibilități, de vise, de idei și mă bucur foarte mult că există un loc precum Vindem-Ieftin.ro, unde sunt adunate toate aceste opțiuni care trebuie cercetate cu atenție. 

  Pentru mine acasă înseamnă libertate, înseamnă fain și proaspăt, un loc care mă acceptă, o grădină mare unde am amenajat locul meu de tras cu arcul, o măsuță la care să scriu și mirosul de pământ cu flori și legume care mă lasă să cred. 

  Mi-a picat foarte bine să scriu acest articol, mi-am permis acces la vise și dorințe, despre care sper să transforme în realitate, un leagăn sub copaci, dacă se poate cât mai curând, pentru că răbdarea nu este punctul meu forte. 

vyr 985zahradni houpaci lavice hecht baharu lux default 12317 2 768x768 1 - Ce înseamnă pentru mine locul numit “Acasă”?
sursă: https://vindem-ieftin.ro/

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Ce înseamnă pentru mine locul numit “Acasă”?
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *