Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?

Mythos 1 - Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?

 În copilărie m-am plâns tare mult de faptul că nu aveam unde să fug în vacanțe, dat fiind faptul că toată familia era la oraș. Din fericire am demarat de curând proiectul intitulat „țara mea„ și am găsit o casă într-o zonă rurală, plină de liniște, grădini și aer curat. 

  O altă parte minunată a acestui proiect este faptul că îmi pot amenaja căsuța așa cum îmi doresc. Bucătăria este situată într-o casă separată, deci este un spațiu mare, pe care vreau să-l transform într-o bijuterie din care voi pleca cu greu. 

  Am început să studiez magazinul online Franke, pentru a cerceta piața și a-mi face câteva idei despre ce se găsește. Dacă ar putea vorbi despre mine, bucătăria mea ar spune că-mi plac variațiunile negru/gri și că îmi place să dispun de mult spațiu atunci când vine vorba despre gătit. Cred că ar spune și că sunt mare fan al stilului „ciudat„, sau cel puțin eu așa îl definesc. 

  Nici nu am deschis bine pagina și deja am găsit un cuptor incorporabil Franke, absolut superb. Mi-a rămas gândul la el și cu siguranță voi construi conceptul de bucătărie în jurul lui, pentru că prea m-a dat pe spate. Sigur că imediat după aceea am găsit și chiuveta Franke potrivită și pe stilul asemănător cuptorului.    

Cuptor CL 85 M GF Grafite 49c0e024399a6cbdcf0437465ca16023 - Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?
sursă: https://www.frankemagazinonline.ro/

  Am aflat că Franke are trei colecții noi și le-am studiat îndeaproape, pentru că par foarte interesante și extrem de utile pentru noua mea misiune. Ei bine, mi-am clătit ochii și pe la plitele Franke, pentru că voi avea nevoie și de așa ceva. Am mai avut înainte plită electrică și sunt de părere că este mult mai eficientă, așa că voi dori să revin la ea. 

1080606108 franke fe9f241c2d3feebc0edcecb300835385 - Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?
sursă: https://www.frankemagazinonline.ro/

  Am dat și peste o mașină de cafea, care pare foarte interesantă și de mare ajutor. Voi avea o terasă situată în grădină și o băncuță așezată între flori, pe care să stau și să citesc, așa că o cafea va fi numai bună. 

  Sincer cel mai tare mi-a plăcut colecția Mytos, la care voi mai reveni, pentru că s-ar putea să mă ajute cu câteva idei pe care le am. Oricum, voi începe în curând munca la căsuță și la bucătăria ei minune, care va fi o combinație de stiluri, sunt sigură de asta. Sunt nerăbdătoare să văd ce o să iasă, așa că promit să vă țin la curent. 

  Oricum bucătăria mea ar spune să veniți în vizită, cu siguranță voi pregăti acolo câteva specialități. Vă aștept! 

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *