Alienistul de Caleb Carr

10907784 WAWL - Alienistul de Caleb Carr

   Tot vreau să scriu despre această carte și mă bucur că în sfârșit reușesc. Alienistul de Caleb Carr m-a cucerit imediat. Are crime macabre, detectivi interesanți și ridică problemele unei lumi aflate la începutul psihologiei, la începutul analizei criminale din punct de vedere psihologic și la începuturile unei lupte a femeilor pentru drepturi egale.

  Da, este destul de întunecată, cumva foarte bine potrivită pentru perioada despre care vorbește, dar pentru fanii genului ar trebui să se potrivească ca o mânușă. Criminalul este foarte bine construit, la fel și celelalte personaje, iar povestea de pe lângă te ajută să iei o pauză de la macabru.

  Echipa care cercetează crimele ciudate apărute în oraș este cât se poate de interesantă și de diferită în același timp. Am cercetat fiecare pas alături de ei, am găsit repede personaje preferate și personaje pe care nu le-am suportat.

  Desigur că nedreptățile apărute pe ici colo m-au făcut să mă supăr un pic, dar trebuie să recunosc că au pus o lumină precisă asupra vremurilor în care se petrece povestea. Între timp, pe Netflix a apărut și serialul pe care l-am urmărit cu mare plăcere.

  Acum îmi doresc să se traducă și partea a doua a poveștii pentru că sunt sigură de faptul că va fi la fel de interesantă. Până atunci vă invit să citiți cartea care se găsește aici:

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - Alienistul de Caleb Carr
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *