26 septembrie-Ziua Națională a Contracepției

Nu am mai scris de ceva timp pe blog și surprizele zilei nu sunt updatate, știu, știu, însă în umila mea apărare pregătesc un proiect și o mică surpriză, poate că îmi va și ieși. Cel puțin am să pot spune că m-am străduit. Dar voi face în așa fel încât la anul să pot încheia rubrica legată se surprizele zilei și să mergem mai departe cu tot soiul de locuri frumoase, personaje minunate și lucruri minunate de tot felul.

Se întâmplă tot soiul de nebunii în țara asta și după cum spuneam zilele trecute nici măcar nu mai este vorba despre a fi sau nu de acord cu diverse teme, ci este vorba despre faptul că nu înțeleg nimic. Spre exemplu citeam un mic pliant simpatic care ne îndemna să mergem referendum pentru că altfel vor veni homosexualii să ne adopte copiii și apoi se vor modifica filmele și cărțile și nu va mai exista libertatea religiei. Nu am înțeles efectiv nimic din toată treaba asta. Căci dacă urmăm stricta logică acest pliant ne povestește cum vor veni homosexuali să ne ia copii și să îi adopte cu forța mă gândesc, pentru că altfel nu are sens. Și mai apoi se vor modifica filmele, adicătălea cum vine asta? Mi-a apărut în minte un nou Mihai Viteazu, în care era homosexual mă gândesc și nu știu în celebrul și premiatul film După Dealuri ce s-ar modifica? Și cum se face modificarea asta mai exact? Adică bănuiesc că este vorba despre o baghetuță magică care face toate aceste lucruri, nu?

Acum vorbind serios eu nu înțeleg. Și ca idee, nici chiar nu am ajuns să primesc lecții despre cum se trăiește „normal„ nici de la niște analfabeți și nici de la biserică. Pe bune acum, tu, călugăr cum îmi spui tu mie despre familia tradițională? Tu mai exact cam de unde știi? Mai mult, îmi bați capul că aici este vorba despre procreare, dar tu așa cam ce procreezi?

Adică discuțiile cu politica și așa mai departe le înțeleg într-un fel sau altul, dar asta deja este prea mult. O tonă de bani se aruncă pe fereastră cu ce scop? Unii fac experimente, iar ceilalți ne explică cum dețin ei adevărul absolu. Cum explic copiilor, serios? Dar când ai călătorit împreună cu aceeași copii în țări unde este legală căsătoria între persoane de același sex te-ai crizat la aeroport pe tema asta? Sau ce ai făcut mai exact? Întreb din curiozitate. Și toate porcăriile din lumea asta și războaie și multe multe cam cum le explici? Și cum explici răutatea aceea care îți dă pe afară din toți porii? Și cum explici faptul că cel mai mult te doare ce fac alții?

Încă una tare de tot, toată lumea va fi homosexuală din cauza asta și se va sfârși lumea pentru că nu va mai procreea nimeni. Trei lucruri mari și late aici:

  1. Pe tine te oprește legea să fi homosexual? Pentru că dacă răspunsul este da, nu prea știu ce să spun…adică…na.
  2. Până acum Constituția țării a fost așa și ce anume s-a întâmplat mai exact pe temele prezentate de voi? Dacă se vroia introducerea unui articol care să favorizeze cumva homosexualitatea era una, dar încă o dată…A fost acolo…mereu…așa…de ce brusc a devenit o problemă?
  3. Dacă chiar ajungem la nivelul la care toată lumea, dar efectiv toată lumea este homosexuală, iar lumea se sfârșește din cauza asta cred că se pot lua măsuri de strictă procreare, să vedem un pic filosofia de viață a amazoanelor, de exemplu.

Ca idee, câtă minte să ai? Și nici nu mai zic aici despre toate problemele acesei țări și mai ales te întreb, ai tupeul jegos să discuți despre adopție? Serios? Când abandonul de copiii și sistemul social de protecție a copilului este nu la pământ, ci mult sub pământ?

Și ca să mă asigur că am suparat pe toată lumea, azi este ziua națională a contracepției. Ei bine, da, acolo avem o problemă și dacă nu te-ai confruntat zilnic cu ea, te rog taci! Când un personaj are șase copiii și apare cu ei la poarta statului, căci nu are cum să îi crescă și statul îi spune despre contracepției că de, nu mai este cazul de al șaptelea și răspunul este dar a zis la biserică că este păcat, cam cum este? Dar dacă este păcat și toate cele, de ce să nu mergeți cu toții la poarta bisericii nu la poarta statului? Hm?

Ah, da, îmi aduc aminte că am primit o lecție valoroasă, despre cum biserica este acolo să salveze suflete nu să se ocupe de acte de caritate. A da? E bine că acuș m-am lămurit.

Iubirea nici nu mai este luată în calcul, doar teorii și știm noi asta cu normal și anormal,că doar le știm noi pe toate,ce naiba?! Așa a lăsat dumnezeu am auzit, nu știu ce să zic despre asta, cam cine crezi că ești tu să decizi ce a vrut dumnezeu?

Iar povestea cealaltă cu dacă o luăm așa totul este normal și aruncă direct cu pedofilia și viol, căci ne duce capul puțin spre deloc, aici este vorba despre acord drăguților. copilul nu își poate da încă acordul și hei, pentru cine nu știe încă și în familia tradițională ai dreptul să refuzi și se cheamă tot viol.

Ps: nu are legătură cu subiectul, dar este foarte tare. Cică hei dacă vine războiul noi cei din diasporă ne urcăm în primul avion și venim acasă!!! Serios? Tu așa crezi că merge treaba? Se declară război și iei bagajele așa frumos+cadourile pentru neamuri și vi în țară? Păi de aici mi-a fost clar și cât te duce tăttăcuțul și cum ne vei salva de… habar nu am…deocamdată homosexuali, dar niște homosexuali cu armată mare de tot de ne trebuie stare de război.

Dacă aș fi creștină aș spune că țara asta este o minune de la dumnezeu, iar poporul acesta este un cadou de la diavol.

235254341 3956599054469022 1982880106145174197 n 1 - 26 septembrie-Ziua Națională a Contracepției
Ultimele postari ale lui Ioana Trif (vezi toate)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *